Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (4.21 secunde)
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: ... - Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
Divergentele dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Traian Basescu, pe tema Strategiei de securitate nationala si a conceptului de "buna guvenare", au fost preluate de parlamentarii afiliati celor doua tabere.
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: Sanatatea este unul dintre pilonii de baza ai statului bunastarii. Este un domeniu strategic si de o importanta vitala atat pentru prezentul dar, mai ales, pentru viitorul tarii noastre.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. ... Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
O TARA A TACUT. ... Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto), a declarat sambata ca remanierea guvernamentala nu se va produce mai devreme de iulie si ca pentru aceasta problema "trebuie sa se pronunte doar primul-ministru si nu altcineva".
(Kosovo, o regiune cu o populatie formata in proportie de 90% din etnici albanezi, a fost recunoscuta oficial, de peste 55 de state - inclusiv Statele Unite ale Americii si majoritatea tarilor membre UE, ca stat suveran si si-a declarat independenta fata de Serbia la 17 februarie 2008.) De aici si pana la aprinderea unor sentimente secesioniste in toate colturile lumii nu a mai fost decat un pas.
Plenul Senatului a aprobat ieri cu 81 de voturi "pentru", niciunul impotriva si trei abtineri proiectul de lege privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Declaratiile facute de presedintele Traian Basescu in Statele Unite ale Americii, privind trimiterea soldatilor romani in Liban au fost dezaprobate de Partidul Social Democrat.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: al doilea din tara, dupa capitala Bucuresti.
google-analytics.com